Gillar ni att få det precis som ni vill? Våra möjligheter är oändliga!

100% ÅTERVINNINGSBART

Wellpapp

Wellpapp består vanligtvis av tre eller fem lager papper. Denna sammansättning av papper skapar ett starkt material som skyddar produkten bra under transport. Luftcirkulationen som bildas i den vågiga kärnan bidrar till att förhindra temperaturskillnader vilket i sin tur skyddar och bibehåller god kvalitet på produkten som packas. Du bestämmer allt från kvalitet på pappret, format och konstruktion. Självklart med vår expertis till hjälp. Detta ger dig möjlighet att skräddarsy en mer kostnadseffektiv och hållbar förpackning för varje enskild produkt.

Du bestämmer allt från kvalitet på pappret till format och konstruktion.

Frågor och svar om wellpapp

Vad består wellpapp av?

Wellpapp är 100% pappersbaserat. Det är uppbyggt av ytskikt (liner) ett eller flera vågiga skikt (flute), vanligtvis i storlekarna 1 – 7 mm. Det välkända materialet skyddar bra vid transport och används till allt från flyttkartonger till e-handelslådor.


Är wellpapp ett hållbart material

Wellpapp är 100% återvinningsbart och ett biologiskt nedbrytbart material. De dyrbara fibrerna återvinns 7-10 gånger för att göra ny wellpappråvara.

Wellpapp är:

Hållbart
100% återvinningsbart
100% pappersbaserat


Kan ni trycka på wellpapp?

Ja, självklart! Det finns ett flertal olika tryckmetoder beroende vad det är för känsla och kvalitet som önskas. Det tryckmetoder vi använder är:

Offsettryck – Trycks med plåtar på liner som sedan kascheras på öppen wellpapp. Offset är den finaste tryckmetoden med det skarpaste resultatet. Vill du att din produkt ska ge en premiumkänsla? Då är offset det bästa alternativet!

Digitaltryck – Passar bra för små upplagor av leveranser med flerfärgstryck. Inga plåtar behövs vilket medför att inga kostnader för plåtar tillkommer.

Flexotryck – Den absolut vanligaste tryckmetoden. Lämpar sig för produktion av större kvantiteter. Trycks med gummikliché direkt på wellpapp vilket är användbart vid enklare tryck.


Hur lång leveranstid har ni?

Våra leveranstider är ca 4 veckor efter godkänt korrektur.


Kan jag ändra min leveransadress efter beställning?

Självklart! Vänligen kontakta oss på info@econopack.se så hjälper vi dig. 

Vad väntar du på?

Boka in ett teams-möte och påbörja resan mot en mer kostnadseffektiv, hållbar & varumärkes förstärkande förpackningslösning.

  ANPASSAT FÖR JUST ER

  Skräddarsydda lösningar

  Förpackningar

  Premiumboxar

  Är ni ute efter en unik förpackningsupplevelse?

  e-handel

  E-handelslådor

  E-handelslådor sparar både packtid, är enkel att öppna och ger er kund en exklusive unboxing-upplevelse.